• Cell/Whatsapp: +39 327 41 34 621
  • Email: info@albahair.al   

TRTANSPLANTIMI I FLOKËVE ME METODËN FUE – DERI NË 6000 GRAFTE

MË E MIRA E KIRURGJISË ESTETIKE

EKSPERTËT E TRANSPLANTIT TË FLOKËVE NGA TURQIA

Estemylife është një rrjet klinikash ndërkombëtar. Ekipi i mjekëve që operojnë në Tiranë vijnë nga Turqia, që sot për sot konsiderohet si qendra e Trikologjisë Ndërkombëtare. Në ofrojmë më të mirën e trajtimit kundër humbjes së flokëve.

Na kontakto

TRANSPLANTI FUE

Klinika jonë e re në Tiranë është e specializuar në Kirurgjinë Estetike, kryesisht në Metoden FUE TË Transplantit të flokëve. 
Specialistat e metodës FUE vijnë nga klinika në Stamboll Estemylife, që është një rrjet spitalesh të specializuar në trajtimet dhe kirurgjitë estetike. Sot, Turqia konsiderohet një nga vendet lider në fushën e Trikologjisë. kështu, strukturat tona në Tiranë shërbejnë një nga doktorët më të mirë të fushës. Metoda FUE. Si funksionon? Kjo metodë është përdorur për 15 vite dhe ka patur sukses në shumë mënyra, duke i bërë të vjetruara metoda si FUT. Pavarësisht metodës FUT, me metodën FUE pacienti nuk ka nevojë për anestezi të përgjithshme. Gjithashtu, nuk ka shenja pas ndërhyrjes në zonën e operuar. Me FUE, flokët janë të transplantuara një nga një. Ato merren nga zona dhuruese, zakonisht pjesa e pasme dhe anësore e kokës, ku flokët akoma rriten. Zona dhuruese nuk do dmëtohet, kurse zona

Lexo më shumë »

Video dëshmuese

Giovanni Një nga pacientët tane 4 muaj pas transplantit FUE. hidhii një sy kësaj videoje për...

Lexo më shumë »

PARA DHE PAS

Galeria e fotove të pacientëve tanë, para dhe pas transplantit me teknikën FUE. Albahair Clinic Tirana:...

Lexo më shumë »

PAKETË E PLOTË

Ofrojmë një paketë speciale e cila përfshin çdo gjë ju nevojitet për Transplantin FUE, me çmimin...

Lexo më shumë »

HOTELI DHE TRASNFERTAT

Estemylife në Shqipëri është i lidhur më një hotel me 4 yje, që quhet Arber Hotel....

Lexo më shumë »

Rezultatet te garantuara


foto 1:

foto 2:

foto 3:

foto 4:

foto 5:

foto 6:

foto 7: